11 d’octubre 2007

Hola nois i noies de l'Agustí Bartra.



Hola nois i noies de l'Agustí Barta. Som els alumnes de sisè del CEIP el Vallès. Nosaltres només tenim una classe de sisè... Som 26 alumnes a la classe: 12 noies i 14 nois!!
Teniu paciència!! a la nostra escola van fer obres fa dos anys i va quedar molt bé!! Ara, tenim pistes de bàsquet noves, una de futbol, un sorral amb pins i un edifici d'educació infantil nou que és molt xulo!!!
Tota l'escola està pintada de taronja i de verd, i tenim un ascensor que fem servir només quan algú es trenca alguna cama i no pot pujar per les escales. Tenim un sistema de megafonia que se sent desde tot arreu, tot i que a vegades emprenya quan sona molt, és molt pràctic perquè la Nuri (que és la conserge) no hagi de pujar les escales per dir-nos qualsevol cosa.
Nosaltres no tenim dos ordinadors a l'aula, ja ens agradaira!!, però quan fem informàtica anem a l'aula del Xavi a fer-ne.
Aquesta setmana estem tots una mica tristos perquè tenim un company, el Dídac, que marxa a viure a Còrdova. Fa 4 anys que estem junts i ens fa molta pena que marxi...
La nostra tutora es diu Raquel, i tot i que ens posa molts deures, és molt enrrollada!! Tenim un mestre d'Educació física que és molt divertit, sempre ens fa bromes i ens explica acudits!!
Aquest any tenim una mestra nova de música, la Mª del Mar, que toca el clarinet a la Banda de Sabadell. La nostra profe d'anglés és també la directora de l'escola, i hem d'anar en compte peruqè si s'enfada...
Doncs bé, nois, us agraïm la invitació per veure la vostra escola, vosaltres també sereu benvinguts a la nostra escola, fins i tot podem proposar de jugar un partit de futbol tots plegats al nostre pati.
Esperem notícies vostres aviat!!!